Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LALILA BLUE SUITES


Descriere

Acest hotel este situat la 1,5 km de centrul istoric al orasului Marmaris si la 1 minut de mers pe jos de Marea Mediterana, la 230 m de plaja.


Facilitati hotel:


Hotelul ofera un centru de fitness spatios si luminos, cu oglinzi din podea pana in tavan. La piscina sezoniera mare, aflata in aer liber, Hotelul Lalila Blue pune la dispozitie sezlonguri.


Piscina in aer liber, Piscina interioara, Piscina pentru copii, Barul din receptie, Bar de zi, Bar langa piscina, Receptie (deschis 24 de ore), Schimb valutar, Room service, serviciu de spalatorie, Animatie, Spa & Centru de frumusete (Baie turceasca, Sauna, Centru de fitness, Piscina interioara, Camera cu aburi), Sala de sedinte, Internet Wi-Fi.


Facilitati camere:


Hotelul este conceput pentru oaspetii care apreciaza decorul interior de calitate, bucataria mediteraneana perfecta si facilitatile de agrement excelente, prin 150 de camere de hotel, incluzand 5 camere swim up, 4 camere de tip suite, 20 de camere triple standard si 121 de duble standard proiectate fiecare cu caracterul specific mediteranean, detalii rafinate si cele mai noi tehnologii.


Facilitatile camerelor sunt telefon, canale TV prin satelit, TV cu ecran plat, seif, aer conditionat, incalzire, dulap, dus, uscator de par, papuci, minibar, ceainic, serviciu de trezire, Internet Wi-Fi disponibil in toate camerele.


Camera standard


Fiecare camera este proiectata elegant, cu vedere la oras sau la piscina. Camerele standard dorm doi adulti. Sunt disponibile paturi duble sau twin, La cerere este disponibil un patut pentru copii.


Camera tripla


Fiecare camera tripla este spatioasa si confortabila, cu vedere la oras sau la piscina. Camerele triple dorm trei adulti sau o familie de trei persoane. Paturile sunt dispuse ca trei paturi individuale.


Suita


Bucurati-va de unele dintre cele mai bune suite din Marmaris, cu vedere la oras. Camerele pentru patru adulti sau o familie de patru persoane. Exista un pat dublu si doua canapele. La cerere este disponibil un patut pentru copii.


Suita swim up


Experimenteaza ceva cu adevarat unic intr-o suita cu piscina. Camerele de apartamente luxoase si deosebit de detaliate ofera o piscina, creand o experienta de vacanta exceptionala.


Facilitati masa:


Restaurantul Hotelului Lalila Blue serveste preparate turcesti. Dupa cina, oaspetii pot savura o bautura la barul de pe terasa. Oaspetii au la dispozitie si un snack bar la piscina. De asemenea, proprietatea ofera room service.


Lalila Blue Suites combina mesele all inclusive, precum si mese a la carte sub un singur acoperis.


Restaurantul informal Lal Inn serveste un mic dejun gustos, precum si un pranz si o cina tematice.


ALICE WONDERLAND CAFE serveste ceai de dupa-amiaza cu cele mai bune produse de patiserie proaspata, prajituri, prajituri, insotite de alegerea amestecurilor de ceai.


Nu accepta animale de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.