Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Gradistea - Complex Cheile Gradistei


Descriere

Hotel Gradistea face parte din complexul turistic Resort Moeciu este situat la 7 km de Castelul Bran si la 30 km de orasul Brasov.

Acesta are o capacitate de 90 locuri de cazare, dispuse in 22 camere duble twin 18 camere duble matrimoniale si 5 suite. Este situat langa partia de ski.
Camerele hotelului ofera o imagine vie a padurii in orice anotimp.
Alte facilitati: living cu bar si terasa pentru siesta si pauza de fumat; camerele au terase spatioase; piscina interioara, atmosfera agreabila, ferestre luminoase, terasa pentru baile de soare; jacuzzi si sauna uscata - servicii cu plata.

Complexul Hotelier Resort Moeciu pune la dispozitia turistilor posibilitatea de a practica diferite activitati de agrement, unele dintre ele se pot practica si in echipa.
De asemenea, exista si un centru de inchiriere echipamente sportive care va sta la dispozitie cu o gama de echipamente: saniute, schiuri, snowboard, rachete de tenis, biciclete si masini de teren.
Preturile informative pentru aceste activitati sunt: (activitatile desfasurate in aer liber depind de conditiile meteo):
Centrul spa ( piscina, jacuzzi, sauna): 30 lei/ adult/ zi si 15,00 lei/ copil/ zi; - Inchis momentan
Masaj de relaxare: 100 lei/sedinta (cu TVA inclus), Maseur: Kinga Szavuy (pe baza de progamare)
Tour off road cu masini Suzuki sau Duster: 450 lei TVA inclus/masina/tur de 2 ore ( intr-o masina pot merge 4 sau 5 persoane iar turul seface cu insotitor cu o alta masina si asistenta tehnica);
Teren tenis: 20 lei/ora+ 12,50 lei/racheta tenis/ora;
Teren volei sau miniteren fotbal a gratuit;
Biciclete: 90 lei/zi intre orele 9:00 a 17:00 sau 50 lei/ 4 ore sau 25 lei/ora;
Drumetii si/sau itinerarii culturale cu ghid specializat: de la 50 Euro/grup 4-15 pers, 60 Euro/grup 16-20 pers., grupuri de peste 20 persoane - 3 Euro/persoana, trasee de 3 - 6 ore; Trasee personalizate cerintelor fiecarui grup!
Pub: bauturi, billiard 20 lei/ora, ping pong 15 lei/ora;
Loc de joaca pentru copii exteriora gratuit.
Partii de Schi alpin de diferite grade de dificultate dotate cu instalatie pe cablu teleski si instalatii pentru zapada artificiala si centru de inchirieri echipamente.
Partii de Sanius.

Hotelul Gradistea este amplasat in partea superioara a Resortului Moeciu si ofera o priveliste minunata asupra intregii locatii.
La baza hotelului se afla centrul SPA cu piscina, sauna si jacuzzi. Hotelul dispune de lift.
In sezonul rece, in apropierea hotelului este amenajata partia de schi cu centru de inchireri echipament si bar.
La fiecare nivel al hotelului exista un living spatios, cu acces separat fata de restul hotelului.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.