Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Andronikos


Descriere

Hotelul Andronikos este considerat o locatie de top, un resort cosmopolitan, situat la marginea orasului Mykonos, ce ofera privelisti de neuitat asupra Marii Egee si apusuri de soare unice. Este alegerea perfecta pentru turistii care doresc sa guste din plin viata traita in Mykonos.

Localizare

Hotelul este situat la 1 km de orasul Mykonos, 1 km de aeroport, 2.5 km de plaja Psarou sau Ornos, 3.5 km de plaja Plati Yalos si 4 km fata de Ag. Giannis.

Facilitati hotel

Resortul pune la dispozitia clientilor piscina in aer liber, bar la piscina, restaurant cu specific grecesc, centru Spa Earth ce ofera masaje si tratamente de infrumusetare cu produse exclusiviste, sala de sport, parcare gratuita, schimb valutar.

Facilitati camere

Hotelul dispune de mai multe tipuri de camere: camere duble cocoon, standard, superioare si suite. Toate sunt echipate cu TV prin satelit, telefon, DVD,  WiFi, statie cu boxe pentru iPod,  aer conditionat, seif, mini bar, lenjerie de pat, halat si papuci de baie, produse pentru baie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.