Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SMARTLINE ARENA MAR


Descriere


Localizare: Hotel NOU 2015. Situat aproape de centrul statiunii, in spate la hoteul Gladiola Star si in fata hotelului Perunika, la aproximativ 150 m de malul marii.


Informatii hotel: Hotelul are 5 etaje, 2 lifturi, piscina interioara si exterioara, restaurant principal, restautrant a-la carte, lobby bar, seif pentru pastrarea valorilor, casa de schimb valutar, servicii de rent a car, room service, wi-fi in zonele publice ( gratuit) , pool bar, magazine, serviciu curatarie, sala de conferinte, centru SPA.


Servicii masa: All inclusive


Servicii cazare: Camerele duble (~ 18 mp) au vedere la parc sau la piscina, extrabed este un fotoliu extensibil. Apartamentele (~ 35 mp) au vedere la piscina sau la mare, au 2 balcoane, 2 bai, extrabed este o canapea extensibila. Toate spatiile de cazare au aer conditionat, parchet laminat,telefon, TV, cablu, bai cu dus, uscator de par, balcoane cu masa si scaune, internet ( conta cost), minibar.


Facilitati copii: Piscina exterioara cu sectiune pentru copii, loc de joaca, club pentru copii, sala de jocuri, baby cot ( contra cost), scuane special pentru copii la restaurant, baby sitter (contra cost).


Sport si activitati:


Gratuit: piscina interioara si exterioara, programe de animatie atat in timpul zilei cat si seara, aerobic, fitness, jacuzzi, sauna, baie de aburi, sezlonguri si umbrele la piscina


Contra cost: sauna, baie cu aburi, coafor, jacuzzi, masaj, facilitatile SPA


Se accepta animale de companie contra cost.


Parcare: Contra cost in limita locurilor disponibile.


Grad maxim ocupare camere: In camera single - 1 adult; in camera dubla - 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti; in apartament - 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil.


Grad minim ocupare camere: In apartament - 2 adulti.



Observatii:


- Taxa statiune si servicii: 1 EUR/persoana ( 2-99 ani)/zi


- Copii 0-1,9 ani - gratuit


- Copil 0-1,9 ani in camera single cu 1 adult - gratuit


- Copil 2-11,9 ani in camera dubla cu 2 adulti - gratuit


- Copil 2-11,9 ani in camera dubla cu 1 adult - plateste 50% din tariful de adult


- 2 copii 2-11,9 ani in camera dubla cu 1 adult - fiecare copil plateste 50% din tariful de adult


- 2 copii 2-11,9 ani in dubla cu 2 adulti - primul copil plateste 50% din tariful de adult, al 2-lea este gratuit


- Al treilea adult in camera dubla cu extrabed - 20% reducere din tariful de adult


- Baby cot - 3 EUR/zi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.