Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELLEVUE


Descriere

Inconjurat de o padure virgina, Bellevue Hotel se afla in partea de sud a Parcului National Nisipurile de Aur, la 5 km de centrul statiunii. Hotelul ofera vedere panoramica la coasta Marii Negre. Plaja Kabakum este situata la 15 minute de mers pe jos. Oaspetii au la dispozitie o piscina in aer liber si un centru de fitness. Parcarea privata a hotelului este gratuita.


Intregul Hotel Bellevue este prevazut cu aer conditionat. Fiecare camera are balcon, cele mai multe cu vedere la mare. Toate camerele includ TV prin cablu, minibar si birou. Unele unitati de cazare au zona de relaxare cu o canapea. Se ofera room service nonstop.


Oaspetii pot savura preparate excelente din bucataria bulgareasca si internationala in restaurant si pe terasa. De asemenea, acestia pot savura bauturi racoritoare la barul hotelului.


Hotelul ofera un serviciu de transfer zilnic la plaja centrala din statiunea Nisipurile de Aur.


Complexul sportiv Sportpalas este situat la 800 de metri. Aeroportul Varna se afla la 22,6 km de Bellevue Hotel. Delfinariul este situat la 14 km. In centrul orasului Varna, aflat la 15 km, exista o mare varietate de restaurante, baruri, localuri cu autoservire si magazine alimentare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.