Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARK HOTEL BRIZ


Descriere

ATENTIE! Ocuparea minima pentru Family Room este de 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti!

Descriere hotel
Hotelul este situat in al doilea rand de hoteluri de la plaja, la 250 de metri distanta fata de plaja.otelul Briz este inconjurat de o padure de pini si ofera unitati de cazare cu aer conditionat si o piscina sezoniera in aer liber, disponibila gratuit.
Camere hotel
Camerele sunt dotate cu baie proprie, TV satelit, minibar/frigider si telefon. Camerele au balcon. Unele unitati de cazare au vedere frumoasa la mare.
Facilitati hotel
Bar de zi, cocktail-bar, restaurant, lift, garaj, exchange, seif la receptie, piscina exterioara, centru fitness, teren de sport, sauna si parcare. Accesul WiFi este disponibil gratuit in zonele publice si la un cost suplimentar in camere. Restaurantul hotelului are terasa panoramica. Hotelul ofera un bar in hol si un bar la piscina. Printre facilitatile de sport se numara o sala de jocuri, cu tenis de masa si biliard. La hotel exista un teren de volei
Descriere masa
Demipeniune // All Inclusive

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.