Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profilul hotelului: relaxare
Localizare: Hotelul se afla situat in apropierea lacului Miorita, in centrul statiunii Poiana Brasov una dintre cele mai renumite statiuni pentru sporturile de iarna din tara noastra, dar si un centru turistic recunoscut pe plan international. Aerul pur, linistea, peisajul pitoresc, preparatele culinare pregatite cu ingrediente naturale , dar si drumetiile montane, recomanda Hotel Royal ca fiind gazda ideala pentru un sejur cat mai placut.
Info hotel: Construit in 2006 hotelul va intampina intr-un cadru distins si modern, dotat cu toate facilitatile necesare unei sederi cat mai agreabile. Situat la poalele masivului Postavaru, Hotelul va ofera posibilitatea de a participa la diverse activitati organizate de catre echipa sa, indiferent de sezon. Unitatea isi intampina oaspetii cu un personal amabil, care va sta mereu la dispozitie, servicii ospitaliere, o gama larga de facilitati, dotari moderne si multe alte activitati pentru ca timpul turistilor sa fie petrecut intr-un mod relaxant. Hotelul organizeaza conferinte, prezentari, lansari de produse, nunti si petreceri, hotelul fiind dotat cu doua sali de conferinte moderne, iar personalul unitatii fiind responsabil cu partea de logistica.
Camere: Elegant mobilat si dotat, Hotelul Royal va pune la dispozitie 10 camere duble (dotate cu 1 pat matrimonial sau 2 paturi twin), 8 camere triple (dotate cu 1 pat matrimonial si 1 pat single) si 11 apartamente (formate din cate doua camere si o baie, sunt dotate cu 1 pat matrimonial si respectiv 1 canapea dubla extensibila, 3 apartamente sunt dotate cu cada de baie tip jacuzzi). Camerele sunt dispuse in doua corpuri pe 4 nivele + mansarda, toate dotate cu televiziune prin cablu, frigider, telefon, internet wifi. Majoritatea camerelor dispun de balcon, toate camerele hotelului sunt pentru nefumatori.
Servicii de masa: Unitatea dispune de un salon de 40 de persoane si o sala pentru evenimente si conferinte cu o capacitate de 140 de persoane, micul dejun se serveste de obicei in sistem bufet. De asemenea, la cerere, pentru grupuri si evenimente unitatea vine in intampinarea clientilor sai cu o gama diversificata de meniuri, special concepute pentru satisfacerea celor mai exigente gusturi. Pentru distractie Barul Royal va ofera o gama variata de bauturi si posibilitatea de a juca biliard, darts electronic si fotbal de masa, sau sa va relaxati si admira focul din semineu.
Servicii gratuite: loc de joaca pentru copii (exterior si interior), parcare auto (in limita locurilor disponibile), jocuri de divertisment, internet wireless, seif pastrare valori, camera de bagaje, trezirea turistilor la cerere, comenzi taxi, receptie 24/7;
Servicii cu plata: Inchirieri biciclete, sauna, biliard, darts electronic, fotbal de masa, sali de conferinte, servicii de telefonie si fax, excursii.
Acces animale: Nu este permis accesul cu animale de companie.
Atractii in zona: In Poiana Brasov puteti beneficia de lectii de calarie la centrul de echitatie, plimbari cu sania sau trasura, lectii de schi, plimbari cu Atv-ul sau parapanta. Practicarea sporturilor de iarna pe partiile cu diferite grade de dificultate, fiind asigurat transportul cu mijloace de transport pe cablu, puteti vizita Biserica de lemn, sau face drumetii montane in Masivul Postavarul.
Facilitati copii: Un copil cu varsta pana la 6 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, al doilea copil va achita 70% din valoarea unui loc. Unitatea dispune de loc de joaca pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie