Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Silver Mountain Resort


Descriere

Silver Mountain Resort se adreseaza atat celor ce iubesc natura, cat si celor ce cauta confortul. Complexul este format din patru cladiri de apartamente (cu numar de camere variind de la o camera la sase, inclusiv apartamente de tip penthouse) si o cladire multifunctionala care cuprinde un spa (sala de fitness, jacuzzi, piscina interioara, piscina exterioara incalzita, sauna umeda si uscata, un restaurant, un club si doua sali de conferinte. Turistii care inchiriaza apartamente beneficiaza de locuri de parcare in parcarea subterana.Complexul dispune si de 20 de sali de conferinta - capacitate maxima/ sala de conferinta - 200 locuri
Servicii gratuite in limita locurilor disponibile: acces la piscina, jacuzzi interior si exterior, sauna umeda, sauna uscata, internet wireless, parcare.

Facilitati copii in camere cu adulti:
- copiii pana la 2 ani au gratutitate la cazare si mic dejun
- copiii intre 2-12 ani achita 60 lei/zi - pat suplimentar si mic dejun
- copiii peste 12 ani achita 90 lei/zi - pat suplimentar si mic dejun
Tarifele pentru pat nu se aplica in perioada ofertelor de sarbatori decat in cazul in care nu este specificata alta politica.


Taxa de statiune si salvamont - 3 lei/zi/persoana - este obligatorie


Este permis accesul cu animale de companie de talie mica - tarif 30 de lei/zi - se achita la receptie


Cazarea se face incepand cu ora 15:00 si se termina la ora 12:00 in ziua plecarii.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.