Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Belvedere

Descriere

Amplasat într-un cadru natural privilegiat, înconjurat de priveliştea unică a Munţilor Bucegi, Postăvarul şi Piatra Mare, Hotel Belvedere este gazda ospitalieră în orice anotimp.Facilitati camere
Camerele au vederea catre Muntii Bucegi si sunt dotate cu telefon, balcon, cablu - tv, minibar.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de parcare, acces sauna romana, sauna uscata, jacuzzi, sala fitness, internet wireless. Restaurantul renovat şi modernizat, dispune de un "Salon Clasic", cu un cadru elegant avand o capacitate maximă de 200 locuri şi de un "Salon Modern" cu o capacitate maximă de 80 locuri unde se pot organiza petreceri private. Spa Belvedere este locul ideal pentru frumuseţea trupului şi a spiritului, un spaţiu reconfortant, special creat pentru tine.

Localizare
Construit in anul 1974, hotelul a fost dat in folosinta sub denumirea de Hotel Cioplea si a creat o traditie in turismul montan de pe Valea Prahovei. Dupa ani şi ani, păstrând aceleaşi standarde cunoscute, hotelul a renăscut în 2003 cu o nouă înfăţişare, cu acelaşi renume şi un nou nume: “Belvedere”. Hotel Belvedere este unul din hotelurile cu cea mai impresionanta panorama din Predeal.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.