Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Hotelul Ski & Sky din Predeal , hotel de 4**** , se dezvaluie la cea mai mare altitudine din Romania (1050m), in inima orasului Predeal.
Localizare: Este situat la 50 m de partia Clabucet, Predeal.
Str.Liviu Rebreanu nr 2, Predeal, Jud. Brasov
Camerele intrunesc toate standardele unui hotel de 4 stele: minibar, TV cu ecran LCD , WI-FI de banda larga si putere marita, telefon, uscator de par, buton panica pentru situatiile de urgenta si produse cosmetice atent alese.
Numarul total de camere este de 29, dintre care :
-3 apartamente - apartamentul este compus din living cu o canapea extensibila , dormitor si 2 grupuri sanitare . Spatiul permite si amplasarea unui pat suplimentar. Capacitate maxima 2 adulti si 2 copii
-5 camere single - cu posibilitatea cazarii a doua persoane,(fara balcon), capacitate maxima 1 adult si 1 copil fara pat suplimentar.
-21 camere duble twin sau matrimoniale - cu posibilitatea amplasarii de pat suplimentar. Capacitate maxima 2 adulti si 2 copii
Capacitatea de cazare este de pana la 70 de oaspeti.
Privelistea camerelor este catre munte, catre partia de schi. Astfel , apartamentele dispun de cate o terasa generoasa. De asemenea, si unele dintre camere sunt dotate cu balcon sau terasa , iar celelalte sunt camere pentru nefumatori.
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor preparate din bucataria traditionala romaneasca, cat si din cea mediteraneana.
Servirea meselor se va desfasura dupa cum urmeaza : micul dejun in stil bufet suedez , iar pentru pranz si cina se pune la dispozitie servire a la carte.
Capacitatea restaurantului incepe de la 60 locuri pana la 100 de locuri. Se pune la dispozitie si terasa restaurantului .
Crama care se regaseste in incinta hotelului, de asemenea , va fi pusa la dispozitia oaspetilor. Servirea se va baza tot pe bucataria traditional romaneasca. Capacitatea acesteia este de 30 locuri.
O alta optiune incantatoare este foisorul. Capacitatea acestuia este de aproximativ 80 locuri.
Sky Lounge de la ultimul nivel al hotelului este un spatiu destinat servirii unei bauturi admirand peisajul unic. De asemenea , poate fi pus la dispozitia oaspetilor si ca un spatiu de lectura.
Hotelul este pregatit pentru orice tip de eveniment corporate prin amenajarea unei sali de conferinte cu o capacitate de 80-100 de locuri.
Spatiul este accesorizat cu urmatoarele:
-Videoproiector
-ecran de proiectie
-LED TV
-sonorizare proprie
-internet prin cablu
-wi-fi
Alte servicii sau activitati pe care hotelul le pune la dispozitia turistilor sunt :
-biliard
-zona SPA : Jacuzzi, ciubar apa sarata , sauna uscata.Hotelul dispune si de 29 de locuri de parcare.
Tarifele de cazare includ micul dejun, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, acces nelimitat la internet wi-fi.
Tarifele de cazare nu includ Taxa salvamont, dezvoltare turistica si infrumusetare statiune in valoare de 3 lei / persoana / noapte. *Tariful taxei poate fi modificat in functie de hotaririle Consiliului Local Predeal.
Check-in: ora 14:00 / Check-out: ora 12:00.
Accesul cu animale de companie nu este permis.











Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie