Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pensiunea este compusa din doua cladiri alaturate, care insumeaza un numar de 13 camere (11 duble si 2 triple), dotate cu bai proprii, tv, WiFi, incalzire centrala. Sala de mese are o capacitate de 28 locuri. Oferim mic dejun, la cerere, tip bufet. Turistii au la dispozitie doua foisoare aflate in aer liber, dotate cu mese rustice. Se poate servi masa afara.

Pensiunea dispune de o sauna uscata cu capacitate de maxim 4 persoane. Va invitam sa va relaxati alegand o ora de masaj sau impachetari cu frisca.

Bucurati-va de sauna si masaj, tenis de masa, mergeti la pescuit, schiati, calariti sau faceti drumetii pe cele 9 trasee marcate, cu pornire din Rasnov. Turistii care doresc sa se plimbe cu bicicleta pe potecile din padure pot alege mai multe trasee, in functie de gradul de dificultate.

Se poate servi masa afara, in serile de vara, la lumina felinarelor iar aBuna Dimineata!a va vor spune, in cor, mierlele si pitigoii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.