Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Imperial Riviera

   Riviera Holiday Club


Descriere

Cu o vechime de peste 30 de ani, hotelul Imperial Riviera 5* a reusit sa-si pastreze de-a lungul timpului imaginea unui hotel de inalta categorie, datorita serviciilor oferite.Facilitati camera
Hotelul dispune de 72 camere luxoase, standard, suite, apartamente si maisonete, cu vedere la mare sau partiala la mare, dotate cu aer conditionat, TV, mini bar, telefon, baie (cu cada, uscator de par), room service si internet.

Facilitati hotel
Hotelul face parte din Complexul Riviera Holiday Club, fiind construit in anul 1976 si renovat intre 2003 si 2006. Acesta dispune de 2 restaurante (Imperial Restaurant si Imperial beach restaurant), bar la piscina, bar in holul hotelului, cafenea (Café Garden), sala de conferinte, centru wellness, piscina, teren de tenis, parcare securizata, magazine, spalatorie, schimb valutar si o galerie de arta.

Localizare
Hotelul Imperial Riviera este situat intr-o zona linistita cu multa vegetatie, aproape de plaja si de statiile de autobuz.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.