Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EVROSTAR


Descriere

Hotelul Evrostar este situat central in statiunea Paralia Katerini, pe drumul principal. Distanta fata de mare este de numai 350 m, iar fata de orasul Katerini, 5 km. Hotelul se afla la 100 km de aeroportul din Salonic.Facilitati camere
Camerele hotelului, dispuse la parter, etajele 1, 2 si 3, sunt echipate cu aer conditionat inclus in tarif, telefon, TV, grup sanitar, uscator de par, minifrigider, terasa/balcon.

Facilitati hotel
Evrostar este un hotel de familie prietenos ce ofera tot confortul pentru a va bucura de concediul dumneavoastra, avand restaurant, lobby bar, lift, piscina exterioara, acces internet. All Inclusive Light: mic dejun, pranz, cina + băuturi locale (ouzo, bere, vin intre orele 13:00-16:00 si 19:00-22:00).

Localizare
Hotelul Evrostar este situat central in statiunea Paralia Katerini, pe drumul principal. Distanta fata de mare este de numai 350 m, iar fata de orasul Katerini, 5 km. Hotelul se afla la 100 km de aeroportul din Salonic.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.