Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARESSANA


Descriere

Descriere HOTEL ARESSANA:
Hotelul se afla in Fira si ofera clientilor sai decorul unic si original pentru o vacanta de poveste. Desi este situat in inima orasului plin de viata hotelul reuseste sa ofere liniste si intimitate intr-un mod ingenios impletind relaxarea armonioasa cu conectarea usoara de centrele de interes si de centrele comerciale, magazinele, tavernele si restaurantele din zona.

Tip masa:
Mic dejun / Demipensiune

Localizare HOTEL ARESSANA:
Hotelul se afla in Fira, la 100 de metri de cea mai apropiata statie de autobuz, la 3 km de vulcan, la 3 km de port si la 10 km de plaja Perivolos.

Dotari camere:
Hotelul are camere elegante, decorate in nuante pastelate, dotate cu: aer conditionat, baie cu cada sau dus, articole de toaleta, halat si papuci de baie, uscator de par, balcon sau terasa mobilate (la unele camere), facilitati preparare ceai/cafea, minibar, seif, TV satelit, Wi-Fi gratuit.

Facilitati HOTEL ARESSANA:
Hotelul dispune de: restaurant, bar, centru Spa, piscina, Wi-Fi gratuit, aer conditionat, bar la piscina, terasa pentru plaja, gradina, camera de bagaje, schimb valutar, receptie 24 h.

Web: www.aressana.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.