Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KAMARI BEACH

   Kamari Monolithos, Grecia


Descriere

Complexul Kamari Beach este situat direct pe frumoasa plaja cu nisip vulcanic din centrul statiunii Kamari, la mica distanta de statia de autobus si de shoppuri sau alte facilitati necesare oaspetilor. Capitala insulei, Fira, se afla la aproximativ 9 km iar aeroportul la doar 6 km.

Facilitati hotel: Castigator al medaliei de aur in 2010 pentru cel mai bun hotel de 3* din statiune oferit de catre tour-operatorul TUI, hotelul Kamari Beach pune la dispozitia oaspetilor sai o piscina exterioara cu zona pentru sezlonguri si umbrelute, restaurant ce ofera preparate traditionale delicioase, bar la piscina, sala de fitness, biliard, lobby cu TV si conexiune la internet.

Dotari camere: Cele 106 camere ale complexului (dbl standard, dbl superior, superior family) sunt spatioase si amenajate cu bun gust. Toate sunt dotate cu aer conditionat, frigider, seif, telefon, TV satelit, grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par, balcon mobilat ce ofera frumoase privelisti catre gradina sau mare.
Camera tip Maisonette are scara interioara, iar la etaj sunt doua paturi twin.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.