Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TAMARIX DEL MAR

   Kamari Monolithos, Grecia


Descriere

Facilitati camere
Toate camerele dispun de chicineta echipata cu frigider, aer conditionat, Smart TV, CD & DVS player, telefon, wi-fi gratuit, seif, cada cu hidromasaj, uscator de par, halat si papuci, prosoape pentru piscina, trusa de ingrijire personala, fier de calcat si masa de calcat, serviciu de curatenie zilnic, room service si bautura de bun venit.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor piscina exterioara cu jacuzzi, SPA lounge cu jacuzzi, piscina incalzita si sauna, piscina pentru copii, pool bar si restaurant, mic dejun cu produse traditionale, loc de joaca pentru copii, lobby lounge cu TV prin satelit, sala de fitness, magazin de bijuterii/suveniruri, internet corner, biblioteca, prosoape pentru piscina si plaja, receptie 24h, birou concierge, wi-fi gratuit, fax si xerox, spatiu pentru depozitat bagajele, seif la receptie, scaune pentru copii in restaurant si la barul de la piscina, toalete pentru persoane cu disabilitati, bell boy, doctor, parcare gratuita. La cerere: transfer aeroport /port, organizare de nunti, decorarea camerei cu lumanari si petale de trandafiri, tratamente de infrumusetare, masaje, babysitting, spalatorie si sedinte private la SPA.

Localizare
Hotelul Tamarix Santorini Luxury este situata in una din cele mai frumoase statiuni din Santorini – Kamari, la 150 de metri de spectaculoasa plaja vulcanica cu nisip negru.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.