Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul de 5*, aflat la intrarea in statiunea Fira, ofera turistilor servicii se cazare de inalta calitate. Emanand rafinament si modernism, hotelul isi rasfata clientii cu servicii de lux, punand la dispozitia acestora 2 restaurante, 2 baruri, piscina exterioara si puscina pentru copii, centru SPA, sauna, jacuzzi, sala de fitness si multe alte facilitati.Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie, restaurant, bar, masa de biliard, loc de joaca pentru copii, soccer, sala de conferinta, centru spa, sauna, sala de fitness, piscina exterioara.

Facilitati camere
Hotelul va ofera spatii de cazare variate, toate incluzand bai de marmura cu jacuzzi si verande cu vederi uluitoare. De asemenea, toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat, TV cu ecran plat şi acces gratuit la internet Wi-Fi. Camerele sunt izolate fonic cu balcon privat.

Localizare
Luxosul hotel Majestic este localizat in capitala insulei Fira la cateva minute de centru si 10 min de aeroport si port.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.