Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul, renovat 2013, este amplasat la 50 m de plaja.

Facilitati masa: restaurant 2*, mic dejun meniu fix, pranz si cina se vor servi la autoservire in baza fisa cont client. Tarifele includ un acces gratuit la Aqua Park Balada pentru un sejur de minim 5 nopti.
Hotelul dispune de 153 camere duble, 5 etaje, bar-de-zi. Nu se accepta animale de companie.
Camerele sunt dotate cu baie proprie, tv, camerele de la etaj au balcon. Minibar contra cost in limita disponibilului.

Tarife copii (in camera cu 2 adulti):
- 0 - 2,99 ani beneficiaza de gratuitate;
- 3 - 6,99 beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar si achita 50% din serviciile de masa achizitionate de adult; In cazul in care se solicita pat suplimentar pentru unul dintre copii, se achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult;
- un copil 7 - 11,99 ani achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult si are pat suplimentar,
- doi copii 7 - 11,99 ani achita fiecare 50% dintr-un loc, dar primesc un singur pat suplimentar; - copii 12 - 17,99 ani achita 70% din tariful de cazare al adultului, cu acordarea unui singur pat suplimentar; si 100% la serviciile de masa;,
- 1 adult + 1 sau 2 copii 3 - 6,99 ani - fiecare copil beneficiaza de gratuitate la cazare, dar achita 50% din serviciile de masa achizitionate de adult, fara acordare de pat suplimentar (adultul achita camera in regim single).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.