Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prahova

Descriere


USP: Langa Aqua Park Cleopatra


Profil: Economic.


Situare: Situat in centrul statiunii, la 1 km de gara Mangalia, hotelul se afla la 20 m de plaja, aproape de Aqua Park Balada si Cleopatra.


Info hotel: Restaurant, bar-de-zi, terasa de vara, parcare.


Camere: Hotelul detine 153 de camere duble dotate cu baie proprie si balcon.


Restaurant: Masa se poate servi la restaurantul hotelului. Micul dejun este meniu fix, iar celelalte mese in sistem bon valoric.


Servicii gratuite: Informatii utile, trezire turisti la cerere, distributie a corespondentei, primire-transmitere mesaje.


Servicii cu plata: Parcare, inchiriere TV si minibar in limita disponibilului.


Tratament: Hotelul nu are baza proprie de tratament, insa doritorii pot beneficia de centrele Hora si Balada.


Facilitati copii: Un copil intre 0-6,99 ani insotit de 2 adulti platitori beneficiaza de gratuitate la cazare in camera dubla cu mic dejun inclus fara pat suplimentar, iar al doilea copil beneficiaza de gratuitate la cazare si reducere de 50% la micul dejun. Copiii intre 7-11,99 ani achita 50% din contavaloarea unui loc de cazare beneficiind de pat suplimentar. Copilul cu varsta cuprinsa intre 12-17,99 ani achita 70% din contravaloarea unui loc de cazare, cu acordare de pat suplimentar.


Animale de companie: Accesul nu este permis.


Atractii in zona: Aqua Park Cleopatra, Aqua Park Balada. Hotelul detine si o frumoasa terasa de vara.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.