Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Wagner


Descriere

Casa Wagner va invita in cetatea medievala a Sighisoarei, in inima Transilvaniei pentru a trai o experienta de neuitat. Hotelul dispune de 32 de spatii de cazare, un restaurant propriu cu o capacitate de 80 de locuri, si cel mai important un personal pregatit si aflat in fiecare moment in slujba turistilor cazati. Serviciile oferite clientilor nostri sunt dintre cele mai variate: incepand de la clasicul wake up call si pana la asigurarea serviciilor de secretariat, curierat, curatatorie etc. Camerele sunt dotate cu linie telefonica internationala, cablu TV si internet, mini bar, cos generos cu produse cosmetice si uscator de par, etc.

hotel Casa Wagner, hotel Casa Wagner Sighisoara, cazare sighisoara, cazare in sighisoaraSituat in Sighisoara asa numita Perla Transilvaniei
Cea mai veche cetate locuita din Europa

Cele 2 cladiri care gazduiesc acum complexul, dateaza din sec. XVIII si sunt inscrise pe lista monumentelor istorice aflate in patrimoniul mondial UNESCO (22 de camere duble/ twin, 5 apartamente, 5 camere single).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.