Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TRANSILVANIA


Descriere

Situat la 2 km de centrul istoric al orasului Sighisoara, acest hotel imbina stilul romanesc modern si traditional. Ofera camere si suite cu birouri si uscatoare de par.

Restaurantul Hotelului Transilvania serveste preparate din bucataria locala si internationala, iar oaspetii se pot bucura de micul dejun, mesele sau o bautura pe frumoasa terasa cu elemente din piatra si lemn.

Accesul gratuit la internet este oferit in camerele hotelului Transilvania. De asemenea, suitele au cada si zona de relaxare cu o canapea.

Sighisoara este renumita pentru Turnul cu Ceas din secolul al XIII-lea, care este in prezent un Muzeul de Istorie. De asemenea, oaspetii pot vizita Cetatea Sighisoarei, construita de sasi in secolul al XII-lea.



TARIFELE NU SUNT APLICABILE IN PERIOADA SARBATORILOR DE IARNA, SARBATORILOR PASCALE, IN PERIOADA FESTIVALULUI MEDIEVAL DIN IULIE SAU A FESTIVALULUI INTERETNIC PENTRU TINERET DIN AUGUST.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.