Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cumpatu

Descriere


Descriere generala: Daca ati plecat intr-o calatorie de afaceri , in concediu sau in trecere si doriti sa va petreceti noaptea departe de casa singur sau impreuna cu familia sau , pur si simplu , aveti nevoie de un moment de liniste si de servicii de cea mai buna calitate , va asteptam cu drag sa apelati la noi cu incredere si sa ramaneti in compania noastra pentru cateva nopti sau chiar saptamani .


Indiferent de nevoile dumneavoastra, Hotelul Cumpatu**** Sinaia este cea mai buna alegere pe care o puteti face.HOTEL CUMPATU dispune de 25 de spatii de cazare impartite in patru tipuri diferite :
6 CAMERE DOUBLE TWIN
11 CAMERE EXECUTIVE DOUBLE
7 CAMERE DOUBLE DELUXE
1 JUNIOR SUITE

Toate spatiile de cazare sunt dotate cu baie cu cada,telefon.LCD-TV,caseta individuala de valori,minibar,acces la internet,termostat ambiental individiual. Designul interior este remarcabil, fiind accentuat de lemnul pretios al mobilierului, de tablourile autentice si de marmura impunatoare. Generozitatea suprafetelor din spatiile de cazare, cat si cele comune, impreuna cu peisajul montan de o splendoare unica, creeaza un cadru extrem de confortabil si relaxant.Hotelul mai dispune de : Parcare auto monitorizata video,Lift ultramodern ,doua bazine cu peste amenajate, formate din captarea unui izvor ,gradina ,conexiune Wi-Fi in spatiile comune, restaurant si sala de evenimente ,alarma de urgenta in toate baile,galerie de arta-expozitie cu vanzare permanenta ,transport/transfer auto.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.