Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Confort

Regal 1880 dispune de 26 de camere si apartamente, mobilate si utilate la standarde moderne. Din istoria sa, Regal 1880 pastreaza si pretuieste localizarea exceptionala in parcul central, generozitatea spatiilor interioare dar si confortul unor amenajari simple, elegante, realizate cu bun gust si respect pentru materialele folosite.Oaspetii de la Regal 1880 se pot bucura de micul dejun in fiecare dimineata.
Regal 1880 dispune de 26 de camere si apartamente, mobilate si utilate la standarde moderne. Din istoria sa, Regal 1880 pastreaza si pretuieste localizarea exceptionala in parcul central, generozitatea spatiilor interioare dar si confortul unor amenajari simple, elegante, realizate cu bun gust si respect pentru materialele folosite.
Situat : in centrul orasului Sinaia, la 350 de metri de gara si la 800 de metri de Manastirea Sinaia. Hotelul este la 400 de metri de Casa Memoriala George Enescu si la 1,2 km de Castelul Pelisor.
Info : Fiecare camera are TV cu ecran plat cu canale prin cablu si baie privata cu dus sau cada si articole de toaleta gratuite. Unele unitati de cazare ofera si zona de relaxare.
Animalele de companie : Nu este permis accesul.
Printre facilitatile disponibile la proprietate se numara sali de conferinte si depozit de bagaje. Oaspetii de la Regal 1880 se pot bucura de micul dejun in fiecare dimineata.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.