Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bluesun Kastelet (Tucepi)


Descriere

Website
www.hoteltucepikastelet.com sau http://www.bluesunhotels.com/en/hotel-kastelet.aspx

Drinks & Food
Mesele in stil bufet se vor servi la restaurantul hotelului Bluesun Hotel Alga, aflat in vecinatate. Restaurantul „Kastelet” a la carte, este situat la plaja. Pizzeria „Mimoza” serveste mancaruri traditional dalmate si italienesti. Cofetaria „Viola Cake and Ice Cream Shop” se afla la promenada.

Sport si divertisment
Slatina Sports Center aflat in apropiere ofera o varietate de activitati pentru copii si adulti. La hotelul vecin, Bluesun Hotel Alga 4*, turistii pot beneficia de urmatoarele facilitati: fitness, piscina exterioara s si piscina interioara, piscina pentru copii.

Localizare
Bluesun Hotel Kaštelet este situat la plaja, la 10 m de mare, in Tucepi, un mic orasel din Split, coasta Adriatica a Dalmatiei, cunoscuta ca Riviera Makarska, la 5km sud-vest de Makarska. Hotelul, cu privelisti panoramice la mare, este situat la doar o scurta distanta de centrul Tucepi. Aeroportul Bol (BWK) este situat la 70 minute distanta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.