Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare
Hotelul Regina Sunny Beach 3* se afla la 50 de metri de plaja si de promenada, la 200 de metri de centrul statiunii Sunny Beach si aproape de statia de autobuz care face legatura cu statiunile Burgas si Nessebar.

Facilitati camere
Hotelul Regina este format dintr-o cladire cu 3 etaje si are 124 camere duble, 20 camere family si 19 apartamente. Camerele sunt spatioase si prevazute cu o zona de relaxare separata, minibar, aer conditionat, balcon cu vedere la gradina, TV, telefon, internet si baie cu dus sau cada. Apartamentele includ bucatarie bine utilata.

Facilitati hotel
Acesta dispune de receptie nonstop, restaurant, terasa, birou de schimb valutar, internet in holul hotelului, piscina in aer liber cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, gradina, bar la piscina, centru de fitness, sauna, centru spa care ofera servicii de masaj si tratamente de infrumusetare, loc de joaca pentru copii, spalatorie, masa de tenis, masa de billiard, servicii medicale, magazin, parcare si servicii de inchirieri auto. Plaja este publica, sezlongurile si umbrelele fiind contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.