Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Locatie
Hotelul Corona are o locatie foarte buna - pe plaja cu nisip, aproape de portul de iahturi Marina Dinevi si la 5 km distanta de Sunny Beach.
Facilitati
Construita in 2005. O cladire, cu 3 etaje, fara lifturi. Restaurant principal cu meniu bogat din specialitati locale si europene. Pe teritoriul complexului exista bar, magazin, parcare pazita, sala de fitness, piscina in aer liber, tobogan cu apa, birou de schimb, coafor, seif. Sauna, jacuzzi, bar la piscina. Wi-Fi la barul din hol. Receptie 24 de ore, fier, carduri de debit si de credit acceptate, rent-a-car si servicii medicale.
Cazare: 29 DBL , 6 Family Room,, 3 Apartamente cu 1 dormitor
DBL (maxim 2 + 1/3 + 0) - aprox. 20-22 mp; 2 paturi obisnuite, un pat suplimentar
Family Room (maxim 4/3+2/5+0) - aprox 40 mp; 4 paturi obisnuite, canapea extensibila
Apartament cu 1 dormitor (max. 2+2/3+1/4+0) - aprox 50 mp; dormitor cu 2 paturi obisnuite si living cu canapea extensibila
In toate unitatile: aer conditionat, TV prin cablu, telefon, mini-bar (cu plata), seif (2,50 EUR pe zi), balcon. Baie cu cada sau dus.
Copii
Piscina in aer liber cu tobogan de apa pentru copii, loc de joaca, scaun inalt in restaurant, baby cot (2,50 eur pe zi).
Sport si divertisment
Gratuit: piscina in aer liber, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina, badminton,
Contra cost: masaj, apeluri telefonice, acces la internet in camere, rent-a-car si servicii medicale.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare contra cost. (10bgn pe zi), locuri limitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.