Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND SVETI VLAS


Descriere

Descriere hotel
Hotelul se afla in apropierea Marii Negre si a plajei, in zona de sud a statiunii Sveti Vlas, la circa distanta de 1,5 km. de statiunea Sunny Beach.


Camere hotel
Facilitati camere: Camere moderne si confortabile, servicii moderne de SPA, spectaculoasa vedere la Marea Neagra. Camerele Deluxe sunt dotate cu grup sanitar propriu cu dus, uscator de par, prosoape, halat, papuci de baie, produse cosmetice, pat dublu, aer conditionat central, TV plasma, televiziune cablu, mini-bar, seif (contra cost), Wi-Fi (gratuit), balcon cu mobilier. O parte din camere beneficiaza de fotoliu extensibil. Parcare: pazita (gratuit) Accesul cu animale de companie nu este permis.


Facilitati hotel
Hotelul reprezinta o cladire de 6 etaje, care dispune de 3 lifturi panoramice si ofera cazare in camere duble cu vedere la parc si cu vedere la mare. Hotelul dispune de urmatoarele servicii si facilitati: restaurant principal, restaurant 'a la carte', lobby bar, Wi-Fi in lobby (gratuit), bar cu proteine, bar langa piscina, piscina in aer liber; sectiune pentru copii la piscina din aer liber, umbrele de soare si sezlonguri cu saltele la piscina aa gratuite piscina interioara (apa incalzita), aerobic si gimnastica in apa, centru SPA profesional: sauna finlandeza, sauna cu sare, sauna cu infrarosu, sauna aroma, baie de aburi, Hammam, zona de relaxare; masaj, baie turceasca, centru de fitness Puls Fitness & Spa, salon de infrumusetare, coafor, sala de animatie, program de animatie, loc de joaca, aer conditionat in locurile publice, schimb valutar, room service, magazine


Descriere masa
All Inclusive


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.