Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROCA NIVARIA


Descriere

Lant: Adrian Hoteles

Anul constructiei : 2005

Distanta fata de aeroportul Tenerife Sud Reina Sofia: 25 km

Localizare : Situat pe Playa Paraiso (Costa Adeje) in sudul insulei cu vedere la Ocean. Aeroportul Tenerife Sud se afla la 25 km distanta.

Facilitati hotel : Hotelul dispune de restaurant cu terasa , restaurant la piscina pentru pranz si gustari in timpul zilei, restaurant cu specific spaniol si Italian, bar in zona de receptie, piano bar cu muzica live, 2 piscine cu apa incalzita pentru adulti si 2 piscine pentru copii, centru spa, fitness, teren de tenis, golf, Sali de conferinta.

Facilitati camere: Hotelul are un numar total de 298 camere decorate impartite astfel: 169 camere duble, 39 superior, 54 junior suite, 33 superior suite, 2 presidential suite si 1 Royal suite. Toate camerele sunt dotate modern cu plasma Tv, seif, minibarm uscator de par, halat si papuci, aer conditionat, terasa sau balcon si acces wi-fi. Camerele duble au o suprafata de 35 mp si pot acomodat max 2 adulti Camerele Superior au o suprafata de 40 mp si pot acomoda max 2 + 1 copil ( canapea extensibila) Junior suite au o suprafata de 60 mp, cu o zona separate de zi unde pot fi cazati 2 adulti. Capacitate max 2+2 (pentru copii se pune la dispozitie canapea extensibila) Superior Suite cu o suprafata de 70-75 mp, format din dormitory si living separate . capacitate maxima 4 persoane. Agrement: Centrul spa cu o suprafata de 1800 mp, pune la dispozitia turistilor piscine, sauna finlandeza, paturi termale pentru relaxare, camera cu zapada, camera cu aburi, sauna, baie turceasca. Hotelul ofera o zona pentru practicarea sporturilor cu o suprafata aroximativa de 10.000 mp oferind 2 terenuri de tenis, sala de fitness, teren de volei pe plaja, tabla de sah giganta, Jacuzzi, water gym.De asemenea ofera turistilor preturi speciale pentru terenurile de golf din apropierea hotelului precum: Golf Costa Adeje: 7 km sau Golf Las Americas 12 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sala de conferinta
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Lift
Fitness
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Parcare
Camere familii
Room Service
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Camere nefumatori
Lux