Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Diverhotel Tenerife Spa and Garden (non refundable)


Descriere

Descriere DIVERHOTEL TENERIFE SPA & GARDEN:
Un resort amplasat intr-o zona linistita din zona rezidentiala Puerto de la Cruz, in mijlocul unei gradini tropicale. Recomandat familiilor cu copii si cuplurilor.
Localizare DIVERHOTEL TENERIFE SPA & GARDEN:
Hotelul se afla situat in partea de nord a insulei, la aproximativ 2 km de Puerto de la Cruz si plaja, 15 km de Parcul National Teide.
Dotari camere:
La DIVERHOTEL TENERIFE SPA & GARDEN camerele sunt luminoase si sunt dotate cu balcon/terasa, televizor, telefon, aer conditionat, mini bar (contra cost), seif (contra cost), uscator de par.
FACILITATI HOTEL DIVERHOTEL TENERIFE SPA & GARDEN:
Hotelul dispune de restaurant, bar, centru spa, piscine cu tobogane si Jacuzzi, sezlonguri, prosoape de plaja (depozit ~10 EUR), facilitati pentru volei acvatic, aquagym, darts, program de animatie, mini golf, tenis de masa, acces internet WiFi in zona receptiei,
Facilitati copii: mini club (pentru copii intre 4-6 ani) si Diver Land Club Junior (pentru copii intre 7-11 ani), Teen Club (pentru adolescenti intre 12-18 ani), piscina.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Web site: http://www.playasenator.com
Clasificare hotel: 4*

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.