Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GF VICTORIA GL


Descriere

Hotel GF Victoria este localizat in sud-vestul insulei Tenerife, intr-o zona linistita, la numai 500 m distanta fata de cea mai apropiata plaja.

Localizare

Hotel GF Victoria este localizat in sud-vestul insulei Tenerife, intr-o zona linistita, la numai 500 m distanta fata de cea mai apropiata plaja. La 800 m departare de hotel se afla un cazinou, iar la 100 m se afla un centru comercial si mai multe restaurante.

Facilitati hotel

Hotel GF Victoria ofera numeroase facilitati, printre care: terasa la soare, gradina cu mobilier exterior, acces imediat la plaja, vestiare, antrenor personal de fitness, restaurant, bar, mic dejun in camera, snack bar, Wi-Fi gratuit in zonele publice, parcare gratuita, camera de bagaje, receptie deschisa non-stop, serviciu zilnic de menaj, calcatorie, spalatorie, curatatorie chimica, sali de conferinta si de petrecere, stingatoare de foc, alarma de fum, acces cu cardul, securitate non-stop, mini-market propriu, lounge, aer conditionat, magazine, inchirieri auto, seif, lift, camere de familie, room service.Piscina in aer liber a hotelului este dotata cu sezlonguri si umbrelute, prosoape de piscina si tobogan cu apa.

Pentru relaxare, Hotel GF Victoria ofera: sesiuni de fitness, sesiuni de yoga, pachete SPA/wellness, sauna, salon de frumusete, barbier, jacuzzi, masaj, solar.

Printre activitatile de timp liber disponibile la Hotel GF Victoria se regasesc: spectacole live, aqua park, divertisment de seara, facilitati de sporturi nautice, club de noapte, DJ, animatori, mini-golf, squash, inchirieri biciclete, tenis de masa, camera de jocuri si teren de tenis.

Pentru cei mici, Hotel GF Victoria a pregatit: tobogane cu apa, aqua park, club pentru copii, teren de joaca special amenajat, camera de jocuri, meniuri speciale pentru copii, echipament de joaca pentru exterior, camera de joaca si servicii de babysitting.

Facilitati camere

Camerele de la Hotel GF Victoria au un design elegant si sunt dotate cu ardoseala de gresie sau marmura,  baie proprie cu dus sau cada, aer conditionat, TV, telefon, uscator de par, halat de baie, balcon, frigider, articole de toaleta gratuite, cuptor cu microunde, vedere, fierbator electric, garderoba/dulap, masina de cafea, terasa, prosoape si canapea. Suprafata camerelor este de aproximativ 53m patrati.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.