Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Riu Palace Tenerife


Descriere

Descriere HOTEL RIU PALACE TENERIFE:
Un hotel modern, complet renovat in 2015. Recomandat atat familiilor cu copii cat si cuplurilor.
Localizare HOTEL RIU PALACE TENERIFE:
Hotelul se afla situat in Costa Adeje, avand o vedere spectaculoasa asupra Oceanului Atlantic. Celebra plaja Playa del Duque se afla la aproximativ 350 m de hotel iar aeroportul Tenerife Sud la 22 km.
Dotari camere:
La HOTEL HOTEL RIU PALACE TENERIFE camerele au un design modern si sunt dotate cu aer conditionat, ventilator, mini bar, televizor, telefon, seif (contra cost), balcon/terasa, uscator de par, halat de baie, acces internet WiFi gratuit, masa si fier de calcat.
FACILITATI HOTEL RIU PALACE TENERIFE:
Hotelul ofera oaspetilor sai 2 piscine, o piscina infinity, o piscina interioara incalzita, un bar principal in zona receptiei, un lounge bar, un snack bar la piscina, un restaurant cu terasa, centru fitness, centru wellness cu saloane de masaj si sauna, acces internet WiFi gratuit.
Facilitati pentru copii: pisicina si loc de joaca.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Web site: www.riu.com
Clasificare hotel: 5*

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.