Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ZENTRAL CENTER

   Playa De Las Americas, Spania


Descriere

Facilitati hotel
Hotelul Zentral Center de patru stele a fost construit in 2003 si ofera un echilibru intre relaxare si viata business.Acesta se afla localizat intr-o cladire moderna, spatioasa si eleganta de 7 etaje. Hotelul dispune de 1 bar cu spatiu pentru fumatori si nefumatori; 3 sali echipate cu echipamente audio-vizuale moderne, incluzand un ecran de 2x2 m; o terasa pe acoperis; o piscina incalzita, jacuzzi; 2 saune; aer conditionat; receptie cu program 24 de ore si servicii de schimb valutar. Centrul de afaceri din incinta hotelului dispune de sali de conferinta dotate cu echipamente audio-vizuale moderne (calculatoare, imprimante, xeroxuri, telefoane si proiectoare), necesare pentru intalniri, banchete, congrese, video-conferinte, intalniri de afaceri si interviuri pentru angajari. Facand parte dintr-un centru comercial, ceea ce este unic in partea de sud a insulei Tenerife, oaspetii pot alege dintr-o gama variata de activitati pe care le pot desfasoare in timpul liber ( cinema, magazine, restaurante, saloane de infrumusetare).

Facilitati camere
Hotelul dispune de 208 camere decorate astfel incat sa ofere o atmosfera comfortabila.Toate camerele dispun de aer conditionat; telefon cu linie directa; TV prin satelit; seif contra-cost; uscator de par; mini bar la cerere si garderobe.

Localizare
Hotelul se afla amplasat in partea de sud a insulei Tenerife, in partea centrala a Playa de las Américas la o distanta de 15 km fata de aeroportul Reina Sofia si la 700 m fata de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.