Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Studiourile Evi sunt spatioase, luminoase, frumos mobilate si dotate cu facilitati moderne pentru a va asigura ca aveti o vacanta confortabila la Thassos.
In gradina spatioasa de masline, va veti bucura de parcare gratuita, un gratar si o zona de picnic.
Locatia ofera multe locuri si atractii interesante de vizitat in apropiere. Aici puteti explora plajele nisipoase din partea de sud a insulei cu ape cristaline, unde puteti incerca sporturi nautice, scufundari, pescuit si excursii de o zi cu barca in jurul insulei. Sau puteti alege sa mergeti in satul traditional de munte Theologos, aflat la doar zece minute distanta, daca sunteti interesat sa experimentati modul de viata traditional local in munti. Acolo va puteti bucura de drumetii, mers cu bicicleta, calarie si multe altele.


Camere sunt dotate cu: Aer conditionat, Incalzire, Balcon, Bucatarie, Frigider, Prajitor prajitor / gratar, Televizor LCD / Ecran plat, Uscator de par, Fier, Uscator pentru haine, Dulap, Ventilator, Serviciu menajera, Pat pentru copii (la cerere)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.