Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul ofera un coffee-bar la piscina, coffee bar pe terasa cu vedere la mare, piscina de inalt standard. La 200 metri este statia de autobuz, iar cea mai apropiata plaja este la 400 metri departare. Hotelul Kallisti este situat intre maslini, intr-un loc cu climat bun si cu vedere panoramica spre mare.

Localizare

 Hotelul KaLallisti este situat intre maslini, intr-un loc cu climat bun si cu vedere panoramica spre mare. La 200 metri este statia de autobuz, iar cea mai apropiata plaja este la 400 metri departare.

Facilitati Hotel

Hotelul ofera un coffee-bar la piscina, coffee bar pe terasa cu vedere la mare, piscina de inalt standard.

Facilitati Camere

Hotelul ofera cazare in 22 de camere, de diferite categorii:11 camere duble (35 mp), 11 apartamente (50 mp). Acestea au in dotare: aer conditionat, seif, chicineta complet echipata, minibar, TV cu plasma cu canale prin satelit, radio, internet WiFi, telefon, uscator de par, baie (cu cada, dus sau hidromasaj) si balcon. Camerele au vedere la munte, la piscina sau la mare.. La cerere se pune la dispozitie, gratuit, patut de bebelus.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie