Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Papageorgiou


Descriere

Facilitati hotel
Unitatea de cazare pune la dispoziția turiștilor 15 camere standard modern mobilate, recepție, terasă, parcare gratuită și chioșc de ziare.

Localizare
Hotelul Papageorgiou este situat în staţiunea Limenaria din insula Thassos, foarte aproape de plajă. Hotelul Papageorgiou se află la aproximativ 100 m de plaja Metalia și la 3 km de centrul staţiunii. La câteva minute de mers pe jos de la hotel, se găsesc restaurante şi minimarketuri. Satul de pe litoral – Potos este situat la 3,5 km. În apropiere de Papageorgiou se află plaja Mangana, Mănăstirea Arhanghelos și plaja Pefkari.

Plaja
Plaja Metalia este situată la aproximativ 100 m de la proprietate, cu o coborâre lină în apele liniștite ale Mării Egee, făcând-o astfel ideală pentru familiile cu copii.

Facilitati camere
Camerele oferite oaspeților pentru cazare sunt confortabile, dotate cu aer condiționat (contra cost), TV, internet, minibar, baie cu duş și balcon sau terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.