Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alykanas Village Hotel


Descriere



Descriere

Alykanas Village Hotel este o alegere excelenta pentru turistii care viziteaza Alykanas, oferind un mediu potrivit pentru familii, pe langa multe alte facilitati pentru o vacanta reusita.

Localizare

Hotelul este situat in statiunea Alikanas, la 200 m de plaja, aproape de centrul statiunii si la 20 km distanta de aeroport. Plaja este publica, cu nisip. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Facilitati hotel

Hotelul are receptie 24h, restaurant, bar, acces internet wifi in receptie, 6 piscine exterioare cu sezlonguri si umbrelute gratuite, tenis de masa, sala de fitness, loc de joaca pentru copii, camera de bagaje, parcare.Hotelul dispune de camere dotate cu balcon sau terasa, seif, aer conditionat (gratuit), telefon, baie cu dus sau cada, uscator de par, fierbatorpentru preparare ceai sau cafea, minifrigider, TV, wifi gratuit. Curatenia incamere se face de 6 ori pe saptamana, lenjeriile de pat si prosoapele de baie sunt schimbate de 2 ori pe saptamana.

Website

https://alykanasvillage.gr/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie