Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CARAVEL


Descriere

CARAVEL 5* - TSILIVI
Descriere HOTEL CARAVEL:COMPLET RENOVAT 2016Situat pe plaja cu nisip Tsilivi, Hotelul Caravel Zante ofera servicii all inclusive si pune la dispozitia turistilor o gama larga de modalitati pentru petrecerea timpului liber. Pozitionat pe plaja, cu multa verdeata in jur, hotelul este locul ideal pentru familii, cupluri si grupuri de prieteni. Cu o atmosfera de familie, primitoare si servicii de 5*, hotelul Caravel promite o vacanta de neuitat.
Tip masa: All Inclusive
Localizare: HOTEL CARAVEL este situat la 4,5 km de portul din Zakynthos si la 10 km de Aeroportul Zakynthos. Localitatile litorale Argassi si Laganas se afla la mai putin de 10 km.
Plaja:HOTEL CARAVEL este asezat pe plaja, are o gradina mare care se termina in zona de plaja. Plaja cu nisip si intrare lina in apa, avand cca 250m lungime.
Dotari camere: HOTEL CARAVEL dispune de 165 de camere confortabile si elegante. Toate camerele dispun de: A/C, uscator de par, TV satelit, seif (contra cost), frigider, telefon, balcon sau terasa.Toate camerele sunt curatate de 6 ori pe saptamana, schimbarea lenjeriei de pat de 3 ori pe sapta,mana si a prosoapelor de6 ori pe saptamana.
Facilitati generale HOTEL CARAVEL: Turistii beneficiaza de: restaurant si loc de servire a micului dejun, cafenea, Lounge bar, Zona internet, 2 piscine, bar pe plaja, teren de tenis, teren de basket, loc de joaca pentru copii, serviciu de curatatorie, gradina, parcare, jacuzzi, tenis de masa, sporturi nautice, programe de animatie.
Alte informatii:- hotelul este adaptat si pentru persoane cu dizabilitati (pune la dispozitia acestora carucioare)- check-in dupa ora 14.00 / check-out ora 11.00- hotelul dispune de 2 puncte de internet cu facilitati de printare si fotocopiere.
Facilitati copii:HOTEL CARAVEL ofera familiilor cu copii : spatiu de joaca in aer liber, camera de joaca, bufet pentru copii, baby cot (cu plata), scaune de copii in restaurant, sectiune piscina copii, mini-golf pentru copii, program de animatie zilnic, baby sitting la cerere (cu plata)
Clasificarea agentiei: 5*
Web: caravelzante.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.