Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cavo Orient Beach Hotel


Descriere



Descriere

Hotelul Cavo Orient Beach este situat in Zakynthos, in satul pitoresc Kypseli.

Proprietatea de lux nou-nouta (deschidere in mai 2018) ofera arhitectura si design contemporan, elegant. Frumoasele gradini mediteraneene duc la plaja privata cu privelisti albastre cristaline ale Marii Ionice.


 

Localizare

Hotelul se afla la aproximativ 700 m de o plaja. Distanta pana la aeroportul din Zante este de aproximativ 12km.

Facilitati hotel

Receptia este deschisa nonstop. Oaspetii unitatii de cazare au la dispozitie o sala de jocuri, ingrijire a copiilor si room service. WiFi in zonele publice permite calatorilor sa ramana in contact cu lumea exterioara. Copiii se pot distra la locul de joaca dupa pofta inimii. Hotelul accepta Visa si MasterCard.

Oaspetii se pot relaxa langa piscina, savurand bauturi racoritoare si cocktail-uri sau pot lua masa in incinta eleganta a doua restaurante inainte de a se bucura de optiunile bogate ale vietii de noapte din Zante.

Pentru activitati de agrement flexibile, sunt disponibile facilitatile sportive si de divertisment , o sala de sport si yoga.

Website

http://www.cavoorient.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.