Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GLORIA MARIS


Descriere

Gloria Maris Hotel 3* este situat in Porto Koukla, intre Agios Sostis si Lacul Keri, foarte aproape de plaja.Hotelul este la 5km distanta de aeroport.Complexul are 69 de camere frumos decorate şi bine dotate, cu vedere panoramică la mare.Toate camerele Hotelului Gloria Maris sunt confortabile,dotate cu aer condiţionat, baie cu cada sau cabina cu dus, balcon privat.Vila Deluxe este situată pe plajă şi asigură o privelişte superbă a Marathonissi şi golfului Laganas.Hotelul Gloria Maris are o piscină în aer liber, înconjurată de arbori tropicali. Oaspeţii se pot relaxa pe şezlong la soare, pe terasă, sau pot sorbi dintr-un cocktail la barul de la piscina Hotelului Gloria Maris.Micul dejun şi demipensiunea sunt amândouă disponibile, fiind servite sub formă de bufet suedez la Restaurantul Votsala.

Facilitati hotel :- piscină exterioara- terasă- grădină- animalele de companie sunt acceptate la cerere. Gratuit. - snorkelling- scufundări- ciclism- caiac- bibliotecă- inchirieri biciclete (cost suplimentar)- cadă cu hidromasaj / jacuzzi- masaj-restaurant (à la carte)- bar- restaurant- Internet prin cablu este disponibil în zone publice şi costă 5 EUR pe oră.- parcarea privată gratuit la proprietate (nu este necesară rezervare)- cameră de bagaje- fax/copiator- birou de turism- închirieri auto- magazin de suveniruri/cadouri- schimb valutar- recepţie 24h- aer condiţionat- magazine (în unitatea de cazare)- încălzire- seif- camere de familie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.