Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Facilitati camere
Hotelul ofera o gama larga de tipuri de camere pentru ca fiecare oaspete sa fie satisfacut: camere standard, camere superioare, suite superioare si suite de familie. Recent renovat, acest hotel din Tsilivi dispune de camere spatioase, cu mobilier confortabil, balcon cu vedere la gradina sau la piscina, baie proprie cu dus sau cada, televizor, uscator de par, minifrigider (gratuit), aer conditionat (contra cost, 6 euro/camera/zi), telefon, acces Wi-Fi (contra cost). Camerele standard au o suprafata de 25 mp.

Facilitati hotel
Hotelul Jupiter 3*+ dispune de receptie 24 h, personal multilingv, salon TV, restaurant, lobby bar, bar la piscina, acces Wi-Fi in lobby, biliard (contra cost), tenis de masa (gratuit), seif (contra cost, 20 euro/saptamana), casa de schimb valutar, fax/copiator, servicii de infrumusetare (manichiura, pedichiura, masaj), gradina, parcare gratuita. Facilitati copii: Loc de joaca, piscina in aer liber. Piscina: Hotelul dispune de o piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele gratuite si de un bar la piscina. Plaja: Plaja publica cu nisip se afla la 300 de metri, iar intrarea in mare este lina. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost (aproximativ 8 euro/ set, 2 sezlonguri).

Localizare
Hotelul Jupiter 3*+ este situat in centrul statiunii Tsilivi, la 300 m fata de plaja cu nisip decorata cu distinctia Steag Albastru, la 7 km distanta fata de aeroportul din Zakynthos si 4 km distanta fata de capitala insulei Zante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie