Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Strofades Beach


Descriere

Hotelul Strofades isi rasfata oaspetii cu facilitati moderne si servicii excelente, fiind un loc perfect de petrecere a vacantei. Acesta este situat chiar pe plaja cu nisip din Tsilivi, care este premiata in mod regulat cu Steag Albastru pentru calitatea serviciilor si siguranta oferita familiilor cu copii.Facilitati camere
Hotelul detine un numar de 120 camere de diferite tipuri: apartamente, camere de familie, camere standard si camere superioare. Toate au aer conditionat gratuit, TV prin satelit, telefon, baie cu cada sau dus, uscator de par, minifrigider (gratuit), seif (contra cost, 20 euro/saptamana), balcon spatios cu vedere la piscina sau la mare. Apartamentele (50 mp) constau dintr-un dormitor cu un pat dublu si un living cu doua paturi, canapea, o baie cu jacuzzi si un balcon cu vedere frumoasa la mare. Camerele standard au fie un pat dublu si un pat de o persoana, fie 3 paturi, baie proprie cu o cada si un balcon cu vedere la mare. Camerele de familie se compun din doua dormitoare, unul cu un pat dublu si unul cu doua paturi, baie proprie cu cada si balcon spatios cu vedere la mare. Camerele superioare (50 mp) constau dintr-un dormitor cu pat matrimonial si camera de zi cu doua canapele, o baie cu jacuzzi si dus, balcon cu vedere la mare sau piscina. Camerele standard au o suprafata de 30 mp.

Facilitati hotel
Hotelul Strofades ofera turistilor urmatoarele servicii si facilitati: receptie 24 h, restaurant, lounge, lobby bar, snack bar, acces Wi-Fi in spatiile publice gratuit, piscina pentru adulti cu sectiune pentru copii, umbrele si sezlonguri oferite gratuit, loc de joaca pentru copii, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, parcare gratuita. Facilitati copii: Piscina in aer liber, loc de joaca. Plaja: Plaja publica este cu nisip, iar intrarea in mare este lina. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost (aproximativ 8 euro/ set, 2 sezlonguri).

Localizare
Renovat in 2011, hotelul Strofades este localizat pe plaja, la 500 m de centrul din Tsilivi, una dintre cele mai frumoase statiuni din Insula Zakynthos. Zante Town se afla la o distanta de 4,5 km, principalul port la 5 km, iar aeroportul la 8 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Bar