Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Forum Suites (K)


Descriere

Descriere: Un hotel renovat recent, foarte apreciat de oaspetii sai si amplasat pe plaja de nisip Chrissi Akti.Localizare: la cativa pasi de plaja de nisip Chrissi Akti, la doar 4 km de orasul Chania si 23 km de aeroportul din Chania.
Dotari camere: Hotelul dispune de 44 camere spatioase si decorate modern. Studiourile au in medie 28 mp si sunt dotate cu aer conditionat, mini bucatarie, frigider, seif (contra cost, aprox 12 EUR/saptamana), televizor, acces internet WiFi (contra cost, aprox 20 EUR/saptamana), filtru de cafea, uscator de par, telefon, balcon. Apartamentele au aproximativ 39 mp si sunt ideale pentru familiile cu copii. Au un dormitor separat si un living room cu o canapea.
Facilitati hotel: restaurant, snack bar, piscina, sezlonguri si umbrele (gratuite la piscina, contra cost pe plaja), piscina si loc de joaca pentru copii, centru fitness.
Web site: /www.forumsuites.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.