Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mediterranean Beach

de la
2040  1530 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.06.2024 - 13.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Mediterranean Beach este destinatia perfecta pentru cei care cauta frumusetea naturii, cazare de lux si servicii de calitate. Resortul recent renovat este alcatuit din 8 cladiri cu 2 etaje contruite in stil traditional ionian.Facilitati copii
Babysitting (la cerere), piscină exterioară, loc de joacă în aer liber.

Facilitati camere
Cele 113 camere sunt decorate cu mult gust și sunt dotate cu aer condiționat gratuit, telefon, TV prin satelit, baie cu cadă sau duș, minifrigider (gratuit), seif (gratuit), balcon. Camerele standard au o suprafață de 30 mp.

Localizare
Localizat în Laganas, la malul mării, într-o oază de liniște și relaxare, Mediterranean Beach este locul ideal pentru iubitorii de natură și, în același timp, de confort. Este situat la 5 km distanță de aeroport, la 500 m distanță față de centrul stațiunii și la 7 km distanță față de capitala insulei Zante.

Plaja
Hotelul se află pe plaja cu nisip fin. Șezlongurile și umbrelele sunt contra cost (aproximativ 4 euro/ persoana/zi).

Facilitati hotel
Hotelul Mediterranean Beach dispune de recepţie, restaurant cu specific tradițional grecesc și internațional, scaun pentru infanți, meniu vegetarian, lobby cu salon TV, lounge, room service, terasă, serviciu medical şi babysitting la cerere, casă de schimb valutar, spălătorie, curăţătorie, internet corner, acces internet Wi-Fi la recepție gratuit, închirieri mașini, sală de conferinţă, centru Spa (dotat cu saună, jacuzzi, hamam, piscină interioară), masaj, salon de înfrumuseţare și tratamente, grădină frumos amenajată, bar lângă piscină și parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.