Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zante Imperial (ex.Miro)


Descriere

Zante Imperial este un hotel de 4 stele din Zakynthos, care dispune de numeroase facilități și servicii moderne, pentru un sejur de neuitat. Amplasat pe un deal și cu vedere la mare, hotelul este o adevarată încântare pentru oaspeții aflați în căutare de liniște și confort. Ideal atât pentru cupluri, grupuri numeroase, familii cu copii sau oaspeți de afaceri, Zante Imperial oferă servicii “imperiale” și răsfăț din plin.Facilitati copii
Piscină exterioară, mini club (4-12 ani), acces la parcul de distracții Zantino World (deschis între orele 11:00 și 22:00).

Facilitati camere
Hotelul dispune de 142 camere utilate cu aer condiționat gratuit, TV prin satelit, minifrigider, seif (contra cost, 3 euro/zi sau 18 euro/ săptămână), telefon, baie cu uscător de păr, balcon cu vedere la mare sau la munte.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispoziție recepţie, personal multilingv, restaurant, baruri, cameră de bagaje, acces Wi-Fi la recepție gratuit, serviciu de închiriere maşini, servicii medicale (la cerere), serviciu de spălătorie, piscină cu tobogane pentru adulţi şi copii, saună, sală de gimnastică, teren de tenis, miniclub, jocuri video, programe de animaţie în timpul zilei şi spectacole seara, karaoke, disco şi muzică live. Nu este permis accesul cu animale de companie.

Localizare
Zante Imperial se află în Vassilikos, pe panta unui deal, lângă malul mării. Hotelul este adiacent hotelului Zante Royal Resort și Palazzo di Zante, la o distanță de 15 km de orașul Zakynthos și la 17 km de aeroport.

Plaja
Hotelul Zante Imperial se află lângă plaja publică cu nisip. Șezlongurile și umbrelele sunt contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.